Contact opnemen?

Contact

Win Equipment & NISSEI
Softijsmachines

Wie wij zijn

Wij zijn een Nederlands bedrijf en al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse en Europese Softijsmarkt.

 

Topkwaliteit

Toen wij meer dan 30 jaar geleden kennismaakten met NISSEI Company in Japan, was voor ons de liefde snel geboren, Japanse topkwaliteit softijsmachines die geproduceerd werden met de volgende doelstellingen: een machine die zo min mogelijk onderhoud vraagt, lang mee gaat en energiezuinig is.

NISSEI

De achtergrond van deze behoefte was eenvoudig, NISSEI Company verkoopt in Japan niet 1 machine aan de eindverbruiker, maar stelt ze op basis van afname overeenkomsten beschikbaar aan haar klanten die voldoende ijsmix (en alle andere ingrediënten) kunnen afnemen.

Zorgeloos

Door deze behoefte werd in 1965, volledig in eigen beheer, de eerste NISSEI Freezer in Japan gebouwd. Een machine die in basis niet wordt gebouwd om snel te vervangen of veel onderhoudsmonteurs aan te laten werken. Kostenbesparend dus, en zorgeloos tappen voor de klant.

Historie

Toen wij dit technisch hoogstaande wonder ontdekten waren we gelijk verkocht. Er volgde een periode van ontwikkeling om deze machines geschikt te maken voor de Europese markt, dit o.a. door ze een vernuftig pompsysteem en een extra multifunctionele functie mee te geven van het tegelijktijdig kunnen produceren van Softijs en Milkshakes uit 1 vriescilinder. Hieruit ontstond in 1990 de NISSEI Giant Combi, het succes was geboren!

Succes

Succes omdat het een multifunctionele softijsmachine bleek waar inmiddels, alleen al in Nederland, meer dan 2.500 gebruikers, dagelijks hun softijs en milkshakes mee tappen.

Rendement

Ondanks al dit succes zijn wij nooit stil blijven zitten, wij ontwikkelen zelf en in combinatie met NISSEI Japan geavanceerde softijsmachines die steeds slimmer, gebruiksvriendelijker en multifunctioneler worden. Daarnaast leveren zij een hoger rendement dan welke andere softijsmachine ook.

Uniek

Onze unieke lucht/ijsmixpomp heeft een hogere en stabielere luchtopslag dan anderen, heeft op een enkele O-ring na géén slijtende delen en werkt op een hele schone aandrijving namelijk: Perslucht!

Kosten besparen

Onze gepatenteerde shakemixer produceert razendsnel en in de juiste instelbare verhouding alle smaken milkshake van 1 kant-en klaar basisproduct: Softijs! Hierdoor bespaart u op ingrediënten, voorraad en opslag, onderhoud, energie en schoonmaakkosten.

Win Equipment

Dit alles maakt dat wij een uniek product op de markt brengen wat volledig in het teken staat van de klant! Onze softijsmachines zijn de onbetwiste winnaars. Vandaar dus de naam: Win Equipment.